You are here

Uratarinoita

Maggie

Yhdessä olemme vahvempia.
Shanghai, China
Marketing Manager

Kasvava vastuu

Tulin Konecranes myyntiassistentiksi vuonna 2004 nostin- ja komponenttiosastolle. Siitä saakka vastuuni on kasvanut joka työtehtävässä, muun muassa myynti-insinöörinä, vastaavana myynti-insinöörinä ja markkinointipäällikkönä. Nyt virallinen tittelini on Kiinan teollisuusnostureiden markkinointijohtaja. Työni tarjoaa laajan näkökulman liiketoimintaan, ei vain sisäisesti vaan myös asiakkaan näkökulmasta.

Tärkeimpään keskittyminen

Minun vastuullani on markkinointitoiminnoista, kuten mainonnasta, näyttelyistä ja tuotelanseerauksista, huolehtiminen. Teen myös kilpailija-analyysejä, tuen liiketoiminnan kehittämistä sekä hallinnoin ja seuraan myyntiliidejä. Olipa kyse markkinoinnista tai suunnittelusta tavoite on sama. Haluamme nostaa asiakkaidemme liiketoimintoja. Asiakkaamme hyväksyvät vain oikean ja parhaan ratkaisun.

Tiimin rakentaminen

Konecranes on hyvä yrityskansalainen. Emme ainoastaan valmista maailman parhaita nostolaitteita, vaan näytämme esimerkkiä myös palvelusitoumuksessa ja yritysvastuussa. Olen aina tarttunut ammatillisen kasvun ja työnkierron mahdollisuuksiin ja kannustan kaikkia tekemään samoin. Nyt keskityn rakentamaan tiimiäni uuden haasteeni mukaisesti. Voin vilpittömästi suositella Konecranesia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään loistavan uravalinnan.