You are here

Uratarinoita

Ryan

Kaikissa työtehtävissä on kyse parhaiden tulosten saavuttamisesta.
Sydney, Australia
Service Supervisor

Jokainen päivä on uusi haaste

Kuulin ensimmäistä kertaa Konecranes-konsernista eräältä ystävältäni, ja tein ehdottomasti oikean valinnan. Nykyään työskentelen Sydneyn alueen kunnossapitovastaavana, ja vastaan keskeneräisistä töistä, tarjouksista ja muista eteeni tulevista asioista. Pidän siitä, että jokainen päivä on erilainen. Koskaan ei tiedä, millaisia työtehtäviä päivä tuo tullessaan. Ainoa pysyvä asia on se, että pyrimme parhaaseen lopputulokseen kaikessa toiminnassamme.

Oikealla tiellä

Konecranes-konsernin kaltaisessa menestyvässä monikansallisessa yhtiössä työskentely tuo tervetullutta vakautta työhön. On selvää, että Konecranes toimii nostolaitealalla vielä pitkään, kun taas pienemmässä yksityisyrityksessä tilanne voisi olla toinen. Lisäksi upeiden tuotteidemme ja palvelumme ansiosta kasvumme on voimakasta Australiassa. Näen tulevaisuutemme kasvurikkaana.

Aina kasvamassa

Sanoisin, että Konecranes sopii jokaiselle, joka haluaa antaa parastaan ja kasvaa yhtiön mukana. Minä olen tästä hyvä esimerkki. Olen työskennellyt konsernissa monissa eri tehtävissä, kuten huoltoteknikkona, toimipaikan vastaavana sekä suunnittelijana/koordinaattorina. Näissä tehtävissä minulla on ollut mahdollisuus kasvaa ja valmistautua vastuullisempiin tehtäviin. Suosittelen Konecranes-konsernin jokaiselle, joka haluaa toimia samoin.