You are here

Uratarinoita

Saugat

Jos tulet meille töihin, sinulle tarjotaan oikeudenmukainen ja maailmanlaajuinen kenttä, jossa voit osoittaa, ruokkia ja kehittää taitojasi.
Pune, India
Senior Executive, Legal and Corporate

Työ pitää kiireisenä

Konecranes on niitä harvoja, jotka uskovat työntekijöihin panostamiseen ja aktiivisesti soveltavat tätä ajatusta resurssinkehittämisessä. Olen varma, että tämä on ollut ilmiömäisen kasvumme johtava voima. Kasvun myötä olen erittäin kiireinen huolehtiessani oikeudellisista asioista, yrityksen yhdenmukaisuudesta ja riskienhallinnasta. On ilo työskennellä markkinajohtajalle ja olla osa voittajatiimiä.

Mahdollisuuksia kaikkialla

Mahdollisille työnhakijoille haluan sanoa, että Konecranes tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa, jotka edellyttävät syvällistä osaamista, ammattitaitoa ja parhaimman teknologian käyttöä. Työntekijöiden mielipiteitä kuunnellaan ja hyvää työtä arvostetaan aina. Tämän vuoksi Konecranesilla työskentely on mielestäni niin hieno kokemus.

Loistava tulevaisuus edessä

Konecranes on yritys, jolla on selkeät tavoitteet, loistava työympäristö ja erinomainen maine markkinoilla, mikä muodostaa vakautemme ja taloudellisen turvamme perustan. Jos tulet meille töihin, sinulle tarjotaan oikeudenmukainen ja globaali pelikenttä, jossa voit osoittaa, ruokkia ja kehittää taitojasi. Sinulla on loistava mahdollisuus kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Näen Konecranesin tulevaisuuden valoisana ja menestyksekkäänä.