You are here

Uratarinoita

Stian

On hienoa nostaa 100 tonnia pelkällä napin painalluksella.
Bergen, Norway
Service Technician

Sujuvaa työskentelyä

Olen työskennellyt huoltoteknikkona Konecranes-konsernin Bergenin toimipaikassa jo lähes kuusi vuotta. Huolehdin nostureiden kunnossapidosta, käyttöönotoista ja muutoksista sekä valvon suurempia projekteja. Työhöni kuuluva vapaus on mahtavaa. Yhtenä päivänä saatan hoitaa käyttöönottoja, kun taas seuraavana päivänä hoidan vianetsintää PLC-ohjainten kautta. Vianetsintä on mieluisin työtehtäväni.

Nostamisen voima

Kuten sloganimme kuuluu pyrimme nostamaan asiakkaidemme liiketoimintoja. Pidennämme nostureiden elinkaarta, parannamme käsittelyratkaisuja sekä teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme hyötyisivät laajasta nostolaitevalikoimastamme. Olen aina pitänyt nostureita jännittävinä. On hienoa nostaa 100 tonnia pelkällä napin painalluksella.

Automaation edistäminen

Työskentelin sähkölaitoksessa, joka oli Konecranes-konsernin asiakas, kun päätin hakea

Konecranes-konserniin töihin, enkä ole katunut. Konecranes on vakaa työnantaja. Se tarjoaa lukuisia oppimismahdollisuuksia koulutuksen sekä eri taustoista tulevien ihmisten kanssa työskentelyn kautta. Tällä hetkellä odotan innolla erikoistumista PLC-ohjaimiin ja edistykselliseen automaatioon. Liity tiimiin!