You are here

Uratarinoita

Valerie

Nauti työstäsi ja työkavereistasi!
Daphne, Alabama, United States
District Administrator

Tiimien tukeminen

Työskentelen Meksikonlahden osavaltioiden hallintovirkailijana Daphnessa, Alabamassa. Huolehdin muun muassa asiakassaatavista ja ostoveloista, koordinoin hallintotoimintoja, ylläpidän kalustorekisteriä, tarkastan asiakassopimusten ehdot.Rakastan moninaisuutta ja uusien asioiden oppimista. On hienoa tukea koko alueemme tiimiä. Emme työskentele vain tiiminä vaan perheenä. Nautimme työstämme ja meillä on samalla myös hauskaa.

Kirjanpito kunnossa

Tavoitteenamme on parantaa asiakkaiden tuottavuutta, vähentää seisokkeja sekä täyttää kaikki heidän tarpeensa ylläpitäen samalla omaa kasvuamme ja kannattavuuttamme. Tehtäviini kuuluu laaduntarkkailupuhelut asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi, tarkastusten tukeminen sekä asiakassaatavien seuraaminen mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Pidän numeroiden pyörittelystä ja siitä, että saan oppia uusia asioita liiketoiminnastamme. Oma hallintomme asettaa realistisia kasvu- ja tuottavuustavoitteita ja tarjoaa resurssit tavoitteiden saavuttamiseksi. On hienoa työskennellä taloudellisesti vakaassa yrityksessä.

Kansainvälinen ajattelu

Konecranes on menossa oikeaan suuntaan globalisaatiossa. Jatkamme laajentumista uusiin maihin ja ostamme yrityksiä, joiden tuotteet ja palvelut täydentävät omaa valikoimaamme. Tämä on minun kannaltani hyvä asia, koska pidän matkustelusta, ja pääsenkin säännöllisesti matkustamaan Meksikonlahden osavaltioissa. Joskus pääsen käymään Yhdysvaltain muissa osissa ja tänä vuonna pääsin kerran ulkomaillekin. Teen töitä myös MBA-tutkintoni eteen ja odotan innolla tulevaisuutta. Valintani hakea Konecranesille oli paras tekemäni päätös.