You are here

Uratarinoita

Wikana

Ota haaste vastaan.
Thailand
HR and Administration Manager

Ajattele tulevaisuutta

Työskentelen henkilöstöhallintopäällikkönä Konecranes-konsernin Thaimaan maakonttorissa Pinthongissa. Vastuualueeni kattavat monenlaisia henkilöstöhallintoon ja myös turvallisuuteen liittyviä tehtäviä. Vedän myös omaa tiimiä. Se on erittäin palkitsevaa, kun työntekijät ottavat yhteyttä ja kysyvät koulutusmahdollisuuksista ja haluavat tutustua oman alueensa ulkopuoliseen maailmaan. Rakastan haasteita ja on mahtavaa nähdä, että muutkin ajattelevat samoin!

Oppiminen jatkuu

Asiakkainamme on monia kuuluisia yrityksiä, kuten muun muassa paperinvalmistajia, voimalaitoksia, teräksentuottajia sekä muita raskasteollisuuden toimijoita. On tärkeää muistaa, että toimitamme niille, kuten kaikille asiakkaillemme, muutakin kuin mahtavan tuotteen. Työntekijät ovat yhä useammin menestyksen salaisuus. Konecranes-konsernissa henkilöstöhallinnon kehittäminen on ykkösasia, ja olen iloinen voidessani antaa oman panokseni.

Oikea valinta

Tulin Konecranes-konserniin vasta vuosi sitten, mutta tiedän jo nyt tehneeni hyvän valinnan. Konecranes on vakavarainen yhtiö, joka tulee jatkamaan toimialajohtajana niin maailmanlaajuisesti kuin Thaimaassa. Hain tähän työhön, koska tiesin voivani vaikuttaa työntekijöiden kehittämiseen. Luotan siihen, että yhdessä työkavereideni kanssa onnistumme tehtävässämme. Selaa kotisivujamme ja tutustu mahtavaan yritykseemme.