You are here

Uratarinoita

Yong Hwee

Työntekijät luovat lisäarvoa.
Singapore
Regional Manager

Jännityksen ylläpitäminen

Työskentelen aluepäällikkönä ja vastaan Kaakkois-Aasian nosturitoimituksista. Työssäni teen paljon yhteistyötä erilaisten nostolaitteita käyttävien teollisuudenalojen, kuten tuotantolaitosten, satamapihojen, terästehtaiden ja vesivoimaloiden kanssa. Matkustelen myös paljon omalla alueellani ja Suomessa. On ilo työskennellä ihanassa ja tukevassa tiimissä, minkä lisäksi on hienoa olla mukana lisäämässä joidenkin hyvin mielenkiintoisten projektien arvoa. Minulla on jännittävä työ.

Keskittyminen ihmisiin

Konecranes-konsernilla on innovatiivinen ja ihmiskeskeinen yrityskulttuuri. Konecranes tunnustaa, että työntekijät saavat asioita aikaan ja heidän kauttaan luodaan arvoa. Henkilökuntamme kehittää jatkuvasti uusia ideoita ja johtaa markkinoita innovatiivisilla älyratkaisuilla. Lisäksi pidämme asiakkaidemme laitteet tuottavina nopeilla ja kustannustehokkailla kunnossapitopalveluilla. Konecranes-konsernin arvo ”Lifting people” sopii hyvin yhteen henkilökohtaisten ajatusteni kanssa.

Oikealla tiellä

Kuulin Konecranes-konsernista ensimmäistä kertaa ollessani nuori insinööri. Tuolloin halusin löytää työn jännittävässä ja haastavassa ympäristössä. Tänään voin ilokseni sanoa, että löysin etsimäni. Konecranes tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia koulutukseen, työnkiertoon ja ammatilliseen kasvuun. Positiivisten, ennakoivien ja arvoa tuottavien työntekijöiden mahdollisuudet ovat rajattomat. Tarvitsemme oikeanlaisen asenteen omaavia tiimityöläisiä.